FAQ

Vilken typ av material på hammocken rekommenderar ni?

Vi rekommenderar faktiskt inte någon speciellt typ då det hela kommer ned till vilket material som du tycker bäst om men om du nu inte bryr dig så mycket om vilket material det är men vill ha en hammock med minimalt med underhåll så kan det bästa valet vara en ut av metall. Läs våran köpguide.

Är det viktigt att köpa en hammock med tak?

Vi får in denna frågan relativt ofta och vi skulle rekommendera tak då det tillför så pass mycket komfort plus att taket skyddar ganska mycket mot solen under dagen men taket skyddar även mot fallande saker som regn och diverse skräp som sav, fågelskit med mera.

Ska hammocken stå under ett annat tak så behövs så klart inte det extra taket förutom när du har planer att sätta ut hammocken utomhus.

Hammock eller hängmatta?

Vi måste så klart säga hammocken då hängmattan endast kan användas som solstol mer eller mindre. Användningsområdena är betydligt fler på hammocken och köper du en stor hammock går det ju även att ligga i den om du så skulle vilja. Att ligga och sola i hammocken är det många som gör så varför då köpa en enkel hängmatta?

 

Kommentarer är stängda