Butiker

De senaste åren har det faktiskt börjat dyka upp en hel del butiker på nätet som har börjat sälja hammockar i både trä och metall. Backar man bara några år så var hammocken ganska så ointressant för många men nu på senare år så intresset på dessa underbara möbler äntligen börjat växa igen och i dag är det ganska het trädgårdsmöbel.

Flera butiker har i dag ett ganska stort sortiment när det kommer till hammockar och detta är antagligen bara början då intresset fortfarande ökar då trädgårdstidningar nu marknadsför hammockar ganska frekvent som en av de bästa trädgårdsmöblerna att ha i trädgården.

Sleepo

sleepo_logosSleepo är en väldigt stor och populär butik på nätet som har sålt möbler ganska länge på svenska marknaden och det är inte förrns nu de senaste månaderna som Sleepo även har börjat sälja hammockar. Många verkar tro att Sleepo endast säljer sängar men så är verkligen inte fallet och faktum är att Sleepo har ett väldigt stort utbud av trädgårdsmöbler men framförallt hammockar.

Sleepo har fri frakt samt fria returer.

FurnitureBox

furniturebox_logosFurnitureBox har många nog hört talas om man någon gång har letat efter möbler på nätet och FurnitureBox har i dag ett ganska så bra utbud ut av hammockar samt att de även har ett väldigt bra utbud ut av sittdynor till hammockar i alla olika prisklasser. FurnitureBox säljer både hammockar i trä men även vissa modeller ut av metall.

FurnitureBox har fri frakt samt fria returer.

Buildor

buildor_logosEn annan väldigt bra butik på nätet är Buildor som säljer mycket byggmaterial men även möbler så som t.ex. hammockar och andra trädgårdsmöbler. Något som får Buildor att sticka ut bland andra butiker är att de även har ett ganska så stort utbud hammockar men även att de säljer lite annorlunda hammockar som kan inte är helt vanliga i Sverige.

Buildor är helt fraktfritt

Kommentarer är stängda